Personal tools
log in | join | help
Sections

Before & After: From an Awfully Awkward Floorplan to a Seriously Sophisticated Space — Sweeten

by LiveModern Webmaster last modified Apr 12, 2017 01:08 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Nancy Mitchell last modified Apr 11, 2017

Eric and Joel's new apartment in Prospect Heights had a lot going for it: generously sized rooms, lots of light, proximity to dog parks. What it didn't have going for it: an incredibly awkward floorplan where a closed-off kitchen adjoined a mostly useless 'dining foyer' — an orphaned bit of space that was too wide to be called a hallway and too narrow for anything else. Besides renovating their kitchen, the couple also wanted to do something about this strange setup. READ MORE »




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.