Personal tools
log in | join | help
Sections

Before & After: Backyard Blank Slate Becomes Outdoor Oasis — Professional Project

by LiveModern Webmaster last modified May 29, 2015 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Carrie McBride last modified May 28, 2015

Pin it Project by: SHIFT_DESIGN Location: Philadelphia, Pennsylvania Client: Family of six When you live in a city, there's perhaps no other luxury quite as coveted as outdoor space. This family had a long, narrow plot behind their home in Philly with lots of potential and they hired a design studio to transform the space into a lush escape from city life complete with saltwater pool, outdoor shower and fire-pit. READ MORE »




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.