Personal tools
log in | join | help
Sections

Marjo's Studio, the Grange

by noreply@blogger.com (Alex) last modified Jan 04, 2012 04:18 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by noreply@blogger.com (Alex) last modified Sep 27, 2010

This conversion of a 1960s garage at the end of a large garden in the Grange, Edinburgh, into a new garden studio for working from home was beautifully done by bergmark architects . It is also used as guest accommodation since it has its own kitchenette and shower room. Work included replacing the flat roof with a pitched zink roof to provide a double height main space. The exterior is clad with anthracite grey eternit panels and features large sliding doors and rooflights as well as an underfloor heating system and a woodburning stove. --------------------------------------------------------------------------- Monday posts are sponsored by garden2office, the Swedish garden office specialists. Click here for more details .




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.