Personal tools
log in | join | help
Sections

Villa R by C.F. Møller

by LiveModern Webmaster last modified Feb 24, 2015 01:06 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Tyler last modified Feb 23, 2015

Whats not to love about Villa R by C.F. Møller. The daylight like basement was designed because of house size restrictions but it worked out great for this family that needed designated play ares for the kids. The front of the house could be mistaken as the back due to all of the glass windows […] The post Villa R by C.F. Møller appeared first on .




 

 

Whats not to love about Villa R by C.F. Møller. The daylight like basement was designed because of house size restrictions but it worked out great for this family that needed designated play ares for the kids. The front of the house could be mistaken as the back due to all of the glass windows which were an intentional design element to allow the owners full enjoyment of their surroundings. I appreciate the color palettes happening on the exteriors and interiors, well done!

modern Danish,architecture,house

modern Danish,architecture,house

C.F. Møller,modern Danish,architecture,house

modern Danish,architecture,house

modern Danish,architecture,house

modern Danish,architecture,house

C.F. Møller,modern Danish,architecture,house

modern Danish,architecture,house

modern Danish,architecture,house

modern Danish,architecture,house

http://www.cfmoller.com

The post Villa R by C.F. Møller appeared first on .


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.