Personal tools
log in | join | help

Renovated Jakarta home fights sultry summers with ventilation, green space and shade

by LiveModern Webmaster last modified Sep 03, 2016 01:04 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Sep 02, 2016

Located in a surprisingly quiet neighborhood in midtown of Jakarta, the existing L-shaped building presented a great starting point for creating an airy courtyard residence. The architects designed a transparent living room, dining area and kitchen on the first floor which offer views of the outdoor garden and the existing trees. The second floor houses a semi-public office space accessible via an outdoor spiral stair. Built out of reused materials, a see-through wooden surface is installed diagonally...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.