Personal tools
log in | join | help

Low-impact Planchonella House meanders through Queensland’s lush tropical forest

by LiveModern Webmaster last modified Nov 12, 2015 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Nov 11, 2015

The flowing contours of the house create overhangs that act as a rainforest canopy, while the slender columns and floor-to-ceiling windows provide unobstructed views of the landscape. The layout wraps around a courtyard which acts as an oasis, providing natural light, ventilation and a connection to the surrounding rainforest. Related: Low-Impact Bryden House is a Sustainable Haven for Contemplation Promenades, continuous glass surfaces and large interior spaces create a luxurious environment...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.