Personal tools
log in | join | help
Sections

How design humanizes patients’ experience at the St Charles Bend Cancer Center

by LiveModern Webmaster last modified Apr 20, 2016 01:06 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Apr 19, 2016

The architects set out to create a design that humanizes healthcare facilities by bringing relaxation and serenity to patients. Open, bright spaces and sweeping views are combined with a meticulously programmed interior. When it's sunny, patients can go outside and receive treatment in an outdoor infusion garden dominated by sunshine, fresh air and views of the distant mountains. Related: Behnisch Architekten Wins Competition for New Green-Roofed Agora Cancer Research Centre in Switzerland The...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.