Personal tools
log in | join | help

Small Woodland Nursery in Germany has a light-filled atrium at its heart

by LiveModern Webmaster last modified Mar 15, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Mar 14, 2016

Enveloped in rough-sawn larch boards, the volumes create a connection to the surrounding nature. The central atrium is surrounded by corridors that create the cloister functioning as the main public and play area. Inspired by the small scale of neighboring residences, the architects decided to segment the volume and convert it into smaller interconnected volumes. Related: Terraced wooden nursery school brings the Japanese landscape indoors In order to create a more open feel and introduce...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.