Personal tools
log in | join | help
Sections

Houston’s Emory House is a spatially-efficient marvel on a tight lot

by LiveModern Webmaster last modified Apr 19, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Apr 18, 2016

The architects designed a large open volume to house a living room, dining and kitchen. To create more square footage to the living space, they added a small patio accessible via a sliding door. The tight lot was maximized by efficiently massing the volumes according to the programmatic wishes and site considerations were strategic with a grass paver system tucked into the back of the lot to serve dual functions as a driveway and mini soccer pitch. Related: Habitat for Humanity now focusing...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.