Personal tools
log in | join | help
Sections

Striking louvered facade controls solar gain and updates an aging retail space

by LiveModern Webmaster last modified Jun 28, 2016 01:04 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Kristine Lofgren last modified Jun 27, 2016

The store is housed in a 1960's building which consists of two main volumes with a maximum footprint of 70m by 52m. It is mainly a single storey building with a 3 storey volume located on the south west corner providing additional space for future use. The brief was to redesign the main facade of the building whilst keeping the store open for customers. It was therefore decided on an early stage that most of the construction and assembly of components would be completed off site in order to...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.