Personal tools
log in | join | help
Sections

English home's green-roof ensures seamless continuity with the verdant countryside

by LiveModern Webmaster last modified Jul 01, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Jun 30, 2016

The house is organized so that the studio and working spaces are separated from the living area, taking up the uphill side of the building. Its main circulation route runs perpendicular to the site slope, with a beautifully designed modernist entrance flanked by a concrete pavilion. A simple open stair run through the rectangular puncture in the roof surface. Related: Old horse stable transformed into a chic art studio and guesthouse Since the clients, both artists, wanted a live-work arrangement...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.