Personal tools
log in | join | help

Schmidt Hammer Lassen Architects design a sustainable new benchmark for Stavanger

by LiveModern Webmaster last modified Sep 25, 2016 01:06 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lucy Wang last modified Sep 21, 2016

Located near Stavanger Central Station and adjacent to the future “Tivoliparken” city park, the 18,170-square-meter tower occupies a highly visible site, and is thus designed to interweave with the urban fabric. The building is accessible on three sides and its main entrance, which faces the future green park, will invite passersby into publicly accessible space with a mixed-use program including a cafe, restaurant, canteen, lobby, flexible performance spaces, multifunctional exhibitions, and...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.