Personal tools
log in | join | help

Former museum in Rotterdam is transformed into a luxury energy-saving villa

by LiveModern Webmaster last modified Apr 14, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lucy Wang last modified Apr 13, 2016

While the building’s original framework was largely kept intact, the architects completely restructured the floor plans and expanded the footprint of the villa. The roof and the north facade were modified to include outdoor terraces and ample glazing on all three levels to improve the incidence of natural light. Thanks to the expanded footprint and increased access to daylight, the adaptive reuse building looks and feels more spacious. The ground floor comprises the kitchen and two sitting areas...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.