Personal tools
log in | join | help
Sections

BIG Unveils Cascading Public Square For England’s Battersea Power Station

by LiveModern Webmaster last modified Dec 03, 2014 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Dec 02, 2014


The project is helmed by a Malaysian development consortium and it was inspired by Malaysia's landscape and geology - it resembles the caves of Gunung Mulu National Park in Sarawak, East Malaysia. It is expected to be finished in limestone, granite, marble,




 

 


 

 

 
 
 
welcome to our open house

"I'm looking for housing that is affordable, and modern. I know there must be innovative, well-designed housing out there. I just can't seem to find it!" —Tracey R., from the Dwell discussion board

more...
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.