Personal tools
log in | join | help

Neglected brick warehouse converted into a flexible daylit home for a family in Melbourne

by LiveModern Webmaster last modified Mar 30, 2016 01:04 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Mar 29, 2016

The Melbourne studio were faced with significant heritage constraints that limited the opportunities for altering the external envelope. The team focused on the interior and introduced a flexible layout with separate entrances for different members of the family. Related: Renovated Warehouse Wrapped in a Flowing Cinderblock Skin The open-plan living spaces are located on the upper level, leaving the ground floor free for other uses. Most rooms feature flexible layouts and can be adjusted...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.