Personal tools
log in | join | help
Sections

360-degree panoramic window floods Tokyo’s Nerima House with sunlight

by LiveModern Webmaster last modified Feb 06, 2016 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Feb 05, 2016

The Nerima House is located on a 100-square-meter lot on the outskirts of Tokyo. In order to optimize the use of space, the architects introduced a semi-submerged floor with the main entrance. The rest of the 60-square-meter residence spans two levels and, instead of featuring several smaller spaces, it has an open plan that create a more airy feel. The owners insisted on preserving as much as possible of the existing greenery, large parts of which surround the new house as a protective shield. Related:...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.