Personal tools
log in | join | help
Sections

Three stacked spruce 'shoeboxes' reimagine a 1934 house in Ljubljana

by LiveModern Webmaster last modified Jun 23, 2017 01:04 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by lidijada@gmail.com (Lidija Grozdanic) last modified Jun 22, 2017

This renovated house in Ljubljana, Slovenia, has three shoebox-like volumes stacked and shifted to create pleasant overhangs and terraces. Ofis Arhitekti renovated an existing house designed by architect Emil Navinsek in 1934 as a home for his two elder sisters who lived together. The new structure draws upon the existing house floor plan and combines the original textures and materials with concrete, metal and wood. The house is located on a street built mostly in the 1960s and 1970s, with...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.