Personal tools
log in | join | help
Sections

Stone and timber-clad Hilltop Residence integrates with the environment in New Zealand

by LiveModern Webmaster last modified Jan 01, 2016 01:04 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Dec 31, 2015

The aim of the project was to create a dynamic relationship between the old structure, clad in stone and topped with a hipped corrugated iron roof, and the new addition. By contrasting the form and materials of the existing house and the new flat-roofed pavilions, the architects introduced a tension that enters into a dialogue with the natural surroundings. Related: Wooden Shoal Bay Bach is a Sweet Minimalist Retreat in New Zealand Two walkways are daylit connections between the garage...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.