Personal tools
log in | join | help

Playful renovation in Barcelona squeezes more out of a tiny home

by LiveModern Webmaster last modified Feb 02, 2016 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Ana Lisa last modified Feb 01, 2016

The Barcelona apartment's original layout had two bedrooms facing the façade, while the rest of the rooms and corridors to connect faced an internal patio. The architects kept the two front bedrooms and knocked the rest of the walls to make it more open plan. The cubic kitchen was designed almost like a piece of furniture, generating a loft at the top to be used as a study, or a guest room. Related: Hivernacle: Barcelona’s luscious hidden garden center is a renovated wonderland   An elevated...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.