Personal tools
log in | join | help
Sections

Stylish Shanghai eatery promotes the goodness of their food with a greenhouse-like design

by LiveModern Webmaster last modified Jul 26, 2016 01:04 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lucy Wang last modified Jul 25, 2016

Located on the Tongji University campus, the chic 甘其食BAOBAO restaurant places the open kitchen within a greenhouse-like structure, giving patrons a full view of the baozi-making process through glazed windows. The 62-square-meter space is filled with natural light and brings the campus’ leafy surroundings indoors through full-height windows and the addition of indoor plants and green tiles. Hanging bulb lights illuminate the interior and complement the minimalist vibe of the timber house-like...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.