Personal tools
log in | join | help
Sections

Garden-like Ecole Polytechnique Learning Center is bathed in soft light

by LiveModern Webmaster last modified Apr 10, 2015 01:11 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Apr 09, 2015


The Learning Center features a large atrium populated with plants. Instead of conforming to typological stereotypes, the architects opted for a space that looks and feels more like an indoor garden. Series of walkways and staircases form several spaces




 

 


 

 

 
 
 
welcome to our open house

"I'm looking for housing that is affordable, and modern. I know there must be innovative, well-designed housing out there. I just can't seem to find it!" —Tracey R., from the Dwell discussion board

more...
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.