Personal tools
log in | join | help
Sections

New protective timber slats shield the renovated Escu House from Sydney's sun

by LiveModern Webmaster last modified Aug 03, 2016 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Aug 02, 2016

This beautifully renovated 1960s residence in Sydney, Australia, functions as a suburban oasis for a family of four. Design studio Bijl Architecture approached the project with the idea of converting it into an intelligent, yet simple family house that offers optimal levels of privacy and feels warm and welcoming. The architects extended the front living space to incorporate the existing veranda and introduced a vertical slatted timber element as a privacy shield and part floor-to-ceiling balustrade....




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.