Personal tools
log in | join | help

Daylit Ghent house extension by Atelier Vens Vanbelle looks like a geometric forest

by LiveModern Webmaster last modified Dec 22, 2015 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Dec 21, 2015

The couple living in the house wanted a new kitchen, a new bathrooms and a more spacious, daylit home. In order to provide more natural lighting, the architects designed the extension with three rectangular skylights and a glass wall. The kitchen floor is covered in hexagonal tiles that reflect the geometric timber patterns formed on the ceiling and the hexagonal brown paving stone embedded in the lawn. The atrium, which cuts through the ceiling of the lounge, frames views of the ground floor. Related:...





welcome to our open house

"I'm looking for housing that is affordable, and modern. I know there must be innovative, well-designed housing out there. I just can't seem to find it!" —Tracey R., from the Dwell discussion board


Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.