Personal tools
log in | join | help
Sections

LA’s Amazing Jovanovic Residence Keeps its Cool With a Perforated Facade

by LiveModern Webmaster last modified Jan 04, 2012 02:57 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Daniel C Jones last modified Jul 22, 2011

Los Angeles is a pretty crowded city and finding the space to build your dream home can be pretty tricky. But US architects Lorcan O’Herlihy found a solution by building an amazing family home directly on the slopes of the LA hills!




 

 

jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation

Los Angeles is a crowded city, which makes finding the space to build your dream home pretty tricky. Sitting on the steep, steep hillside of the Crestwood Hills neighbourhood, the 3,700 sq. ft. Jovanovic residence renovated an existing structure by applying a series of progressive and sustainable building strategies.

jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation jovanovic residence, dr sascha jovanovic, lorcan o'herlihy, sustainable design green design, passive design, brise soleil, shade screen, green architecture, green renovation


Read the rest of LA’s Amazing Jovanovic Residence Keeps its Cool With a Perforated Facade


Permalink | Add to del.icio.us | digg
Post tags: , , , , ,


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.