Personal tools
log in | join | help
Sections

Wooden DRA House in Bali shuns Western aesthetics for an indigenous approach

by LiveModern Webmaster last modified May 09, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified May 08, 2016

The two-story villa is located on a rectangular plot and is broken up into several volumes with the main structure of the villa inside is divided into two volumes of space. The upper level is configured as a floating dark wooden box over the lower level open area. Natural building materials were used for cladding- the heavy grey river stonewall as the carport enclosure, the timber columns and screen of the foyer, the unfinished concrete pathway softened by the landscaped gardenv and the pond. Related:...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.