Personal tools
log in | join | help
Sections

BUREAU A recreates Stonehenge with stacked shipping containers

by LiveModern Webmaster last modified Nov 07, 2015 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Nov 06, 2015

BUREAU A was commissioned to built a temporary venue for the first edition of the biennale for independent art spaces in Geneva, BIG. The steel containers were placed in a way which references the layout of the ruins of Stonehenge and stacked to echo its height. The team worked with a limited budget and decided to build with reusable elements such as shipping containers. Related: Bureau A creates transparent birdhouses meant to remind us of the omnipresence of nature "The biennale was only...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.