Personal tools
log in | join | help

New tent-like HQ plan emerges from the ashes of Google’s original vision

by LiveModern Webmaster last modified Mar 17, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Cat DiStasio last modified Mar 16, 2016

The tent-like structure is a refined representation of something Google said they wanted all along—vaulted glass canopies instead of traditional roof tops. The original plan was a futuristic metropolis, and the new plan for the Charleston East building retains a similar feel. Google filed detailed building plans as well as a series of elaborate renderings that show the building bustling with employees. In all, Google’s headquarters project will consume 600,000 square feet of building space, plus...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.