Personal tools
log in | join | help

Christian Wassmann’s green renovation of a 1930s Miami bungalow is definitely unique

by LiveModern Webmaster last modified Jan 10, 2016 01:04 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Jan 07, 2016

The architect designed the extension as the new main living area, creating an open space between the original structure and the addition which houses a large kitchen which acts as a spatial connection between the two. At the back, a spiraling wall, with structural, functional and aesthetic role, acts as the spine of the entire building and spans the height of all three floors. The top of the building was designed as a solarium, where the curved wall maps the path of the sun on the summer solstice. Related:...





welcome to our open house

"I'm looking for housing that is affordable, and modern. I know there must be innovative, well-designed housing out there. I just can't seem to find it!" —Tracey R., from the Dwell discussion board


Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.