Personal tools
log in | join | help

Corridor-free high school in the Netherlands bathes students in natural light

by LiveModern Webmaster last modified Feb 12, 2016 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lucy Wang last modified Feb 11, 2016

Transparency was a key design objective for the Revius Lyceum school. The three-story building is clad in two facades: the first is a glass skin that wraps around the building to allow views both in and out of the building; the second is a steel structure with horizontal bars painted earthy colors evocative of autumn leaves. The use of glazing and eye-catching steel bars creates a feeling of inclusion and openness that also allows for a “gradual transition between the interior and the outside.” The...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.