Personal tools
log in | join | help

Jewel-like glass box deftly extends a Victorian house in London’s Mile End

by LiveModern Webmaster last modified Mar 29, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Mar 28, 2016

The house is located in Mile End, one of London's earliest suburbs. The owners, a couple who live with friends, commissioned HÛT to design new spaces for entertaining and relaxing and improve the relationship between the internal spaces and the rear garden. HÛT approached the assignment by opening up the interior, removing unnecessary walls, and increasing ceiling heights. Related: Traditional London house gets a whimsical, fox-shaped extension An existing half-width closet at the rear...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.