Personal tools
log in | join | help
Sections

Portuguese secondary school renovation brings color and light to the learning experience

by LiveModern Webmaster last modified Jul 19, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Ana Lisa last modified Jul 18, 2016

Located at the edge of the historical centre of Pontinha, in Lisbon, the school spans across a whopping 185,000 sq ft. It's composed of five concrete pavilions turned into one, allowing natural daylight to enter all the different spaces. The modern rehabilitation updated and articulated different functional areas, including an existing gym and an outdoor playground. Related: CVDB Arquitectos’ Jarego House is a Naturally Daylit Home in Portugal The new design provides plenty of cool,...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.