Personal tools
log in | join | help
Sections

Tiny “floating” cube extends a charming 19th century house in France

by LiveModern Webmaster last modified Feb 12, 2016 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Feb 11, 2016

The architects designed a small metallic white volume raised off the ground and inserted between two existing trees. They produced a simple, balanced volume with minimalist lines that blend in with the main building. Positioned as closely as possible to one of the existing trees, a projection was used to create a balcony that can be accessed via the kitchen. The whole has been designed to be as open as possible. Identical angles and lengths were used in the upper, lower and lateral sections of the...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.