Personal tools
log in | join | help
Sections

Super skinny house in Vietnam is filled with natural light and cooling winds

by LiveModern Webmaster last modified Jun 07, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lucy Wang last modified Jun 06, 2016

Commissioned for a middle-aged couple and their child, the Cul-de-sac House is named for its location at the end of a long and narrow cul-de-sac. To maximize natural light, the interior is centered on an atrium that funnels light from the skylight into the surrounding rooms. Windows of varying sizes, including grids of square openings, punctuate the home to promote airflow that provides much-needed natural cooling in the tropical climate. Related: Thong House in Vietnam redefines the traditional...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.