Personal tools
log in | join | help

Jump Studios convert a 19th-century factory in Madrid into a colorful co-working space for Google

by LiveModern Webmaster last modified Nov 10, 2015 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Nov 09, 2015

The team created a new entrance on the south side of the five-story building, which provided a direct connection to the outdoor public plaza. The entrance leads through the campus cafe, with lounge seating and booths distributed across two floors. Red steel cages encase lights and run the length of a seven-meter-long conference table. The north side of the campus is dominated by a large, triple-height auditorium that can accommodate up to 200 people. Part of this space can be separated with a curtain...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.