Personal tools
log in | join | help

Parametrically designed Louverwall house maximizes winter sunlight

by LiveModern Webmaster last modified Oct 11, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Oct 10, 2016

This unusual house in South Korea features a parametrically designed louver system optimized to block direct sunlight and allow winter sun to pass through. Architecture firm AND designed the building, named Louverwall, for a couple with five cats and a strong interest in music. The residence has a daylit cafe that occupies the west-facing part of the ground floor, while the second and third floors house a bedroom, living room and a small kitchen. The south side facing a neighboring building, features...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.