Personal tools
log in | join | help
Sections

‘Tunnel’ linking two parts bathes a house in Australia in natural light

by LiveModern Webmaster last modified Feb 23, 2016 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Feb 22, 2016

The architects removed the rear lean-in and built an additional structure which contrasts the original structure in form and style, creating a clear distinction between the old and the new. The new standalone volume opens the central part of the site to create a north facing courtyard. Thanks to this intervention, the darkest spots of the front house are now bathed in natural light. Related: Row house in Vietnam is wrapped in vertical gardens and a lace-like skin The new living room is...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.