Personal tools
log in | join | help

Charred timber pavilion slides back and forth to expose rooms to the outdoors

by LiveModern Webmaster last modified Oct 04, 2016 01:07 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lucy Wang last modified Sep 30, 2016

Created as an “experimental shelter” to complement the firm’s existing workshop in nearby Heppeneert, the Hofer pavilion takes on the archetypical shape of a rural gabled home. The self-designed and self-built structure is elevated atop ten pillars and mounted on heavy-duty wheels and a rail. Three of building’s four walls are attached to the roof and can slide back and forth on the rail to open the studio up to the outdoors in summer, or enclose it during winter. Related: Carbon House’s...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.