Personal tools
log in | join | help
Sections

Observation House commands stunning 360-degree views atop a verdant green roof

by LiveModern Webmaster last modified Oct 30, 2015 01:04 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lucy Wang last modified Oct 29, 2015

The stacked gabions, or stone-filled cages, are an attractive and cost-effective way to build walls. A large rectangular entrance leads to a cavernous space housing the entrance hall and the garage. The bedrooms, bathrooms, staff quarters, sauna, massage room, and other assorted rooms wrap around the central glazed hall. The bedrooms, arranged along a horizontal glass wall, overlook views of and have access to the outdoor pool. Related: Lyon’s green-roofed electrical substation extension...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.