Personal tools
log in | join | help
Sections

Naturehumaine transforms a plain home into a gorgeous, light-filled retreat

by LiveModern Webmaster last modified Jan 05, 2016 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lucy Wang last modified Jan 04, 2016

Completed in 2015, the 3,860-square-foot (358-square-meter) home is arranged in an L-shape, with the original single-story, boxy brick structure flanked by the rectangular two-story extension. The extension comprises two volumes: a light steel, cantilevered volume and a dark timber volume, both stacked atop an exposed concrete foundation. Large glazed windows punctuate all three volumes and fill the interior with natural light and views of the forest. Related: Minimalist steel cabin floats...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.