Personal tools
log in | join | help
Sections

Chile rocks adaptive reuse again with the sophisticated Barn House in Los Ríos

by LiveModern Webmaster last modified Oct 28, 2015 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Nicole Jewell last modified Oct 27, 2015

The 2,067-square-feet summer home, located in Chile's Los Ríos region, is rustically sophisticated in all of its design details, from the exposed wooden beams to the floor-to-ceiling-windows that offer incredible views of the surrounding forest. Related: Nicolas Tye Architects Create A Modern and Eco-Friendly Studio On The Ruins Of An Old Barn The open rectangular floor plan with optimal natural lighting allows for comfy and spacious common areas. The welcoming living room and dining room...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.