Personal tools
log in | join | help
Sections

A2OFFICE transforms Porto townhouse into a modern daylit residence

by LiveModern Webmaster last modified Jun 01, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified May 31, 2016

The building, comprising a basement, two floors, attic and small patio, is located in the central part of Porto. A single staircase connects all the levels. In order to facilitate a spatial flow and openness, the architects introduced an interconnected social area on the lower levels. Related: The Outerio House is a 3 Meter Wide Modernist Renovation Two bedroom suites were placed on the top floor. In order to preserve the memory of a lantern that lit the first floor, the team formed three...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.