Personal tools
log in | join | help
Sections

New California science center regulates solar gain with an arc of perforated screens

by LiveModern Webmaster last modified Jul 16, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Jul 15, 2016

The new 32,900 square foot Science Center at the Point Loma Nazarene University campus features a long arc of perforated stainless-steel screens that filter sunlight and transform the common area into a cathedral-like space. The science building, designed by San Diego-based architecture firm, Carrier Johnson + CULTURE, received both a LEED Gold certification by the U.S. Green Building Council and the Gold Nugget Award given by PCBC and Builder. The energy-efficient building includes various sustainable...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.