Personal tools
log in | join | help

17th Century Parisian apartment with a hidden slurry pit transformed into an open plan studio

by LiveModern Webmaster last modified Jun 19, 2016 01:04 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lori Zimmer last modified Jun 18, 2016

For centuries, the abandoned ground floor space was used as a corridor connecting a large apartment to the grounds’ gardens. Faced with the disused, crumbling structure, Holland decided to turn the forgotten space into a modern open-plan studio apartment. Removing existing walls built throughout the years to reveal the original limestone masonry, the open space was divided into a semi-private sleeping chamber, and a welcoming living space. Related: Fashion designer’s stylish tiny apartment...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.