Personal tools
log in | join | help
Sections

VIDEO: Google’s new California headquarters is a greenhouse utopia by BIG and Heatherwick

by LiveModern Webmaster last modified Mar 07, 2015 01:04 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Charley Cameron last modified Mar 06, 2015


Earlier in the week, we brought you news that Heatherwick Studio and BIG are collaborating on the design of Google's new Mountain View campus. And now, Google has just published a video in which the two architecture stars discuss their plans for the upcoming




 

 

google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses

Earlier in the week, we brought you news that Heatherwick Studio and BIG are collaborating on the design of Google’s new Mountain View campus. And now, Google has just published a video in which the two architecture stars discuss their plans for the upcoming Googleplex, and give a sneak peek at renderings for and models of what looks to be a stunning biosphere-filled utopia for the Silicon Valley giant.

Click here to view the embedded video.

google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses google, big, bjarke ingels, thomas heatherwick, heatherwick studio, googleplex, campus, silicon valley, california, biosphere, sustainable design, green design, greenhouses


Read the rest of VIDEO: Google’s new California headquarters is a greenhouse utopia by BIG and Heatherwick


Permalink | Add to del.icio.us | digg
Post tags: , , , , , , , , , , , ,


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.