Personal tools
log in | join | help

Portuguese villagers built a beautiful treehouse with its own boardwalk

by LiveModern Webmaster last modified Apr 15, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Apr 14, 2016

The timber structure was installed on the wall to keep the idea of a floating space. It was built from locally sourced pine wood treated to be more resistant. A big wooden shutter can be opened to create a stronger connection to the pinewood landscape. A ladder integrated on a footpath is the only access point and leads to a large platform via a boardwalk. Fishing nets are fixed all along the V-shaped structural system, for the children safety. Related: Live Out...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.