Personal tools
log in | join | help

Two converging wings create a glass-clad fissure in the renovated mid-century Bal House

by LiveModern Webmaster last modified Oct 31, 2015 01:03 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Oct 30, 2015

The architects kept the original structure which houses the music room, two bedrooms and a bathroom and inserted a new steel bay window seat at the front, replacing the small existing window. They extended the front entry porch and rebuilt it with hardwood decking. The fireplace chimney was reconstructed and storage wall incorporated into the core of the structure. Related: CAAU transforms an old cotton mill into a gorgeous office space in the north of France Comprising the main living...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.