Personal tools
log in | join | help


by LiveModern Webmaster last modified Jun 04, 2012 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by KNQ Associates ( last modified Jun 03, 2012



We recently completed the renovation for an I.T company which specializes in engineering and innovation of high-tech equipments.
Foyer leading to corridor
The design of this contemporary office is decidedly casual, in an attempt to create a relaxing ambiance in which customers and staff alike can feel at ease. By lining the offices, workstation cubicles and discussion rooms along each side of the space, the light from the only windows located at the far end of the space falls right into the entrance at the opposite side, brightening up the office without too much reliance on artificial lighting all the time.
 Discussion Room
Director's Room
In keeping to the Chinese ancient art of Feng Shui, timber stilt, which would signify growth and stability, serves both as a functional and aesthetic design element in the foyer and discussion room. The use of mirrors and the strategic segregation of these 2 areas (through clear glass) create an illusion of continuous rows of tall tree trunks lining up into infinity. Storage cabinets of different heights make up 'blocks' on varying levels, bringing another spot of visual interest into the design.





Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.