Personal tools
log in | join | help
Sections

London Original Loft: CSR Architects Unveil Plans to Turn London Railway Arcades Into Housing

by LiveModern Webmaster last modified Jul 09, 2013 01:04 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Davide Roth last modified Jul 08, 2013


London Original Loft is a concept design for the reuse of railway arcades scattered around London as living spaces. The idea is to close the arcades with a special facade that features skylights rather than vertical windows. In this way sunlight is provided




 

 

London Original Loft, CSR Architects, LOL, green design, sustainable design, green building, green renovation, sustainable building, green architecture, environmental architecture, adaptive reuse, london

London Original Loft is a concept design for the reuse of railway arcades scattered around London as living spaces. The idea is to close the arcades with a special facade that features skylights rather than vertical windows. In this way sunlight is provided while privacy is ensured.

+ CSR Architects

London Original Loft, CSR Architects, LOL, green design, sustainable design, green building, green renovation, sustainable building, green architecture, environmental architecture, adaptive reuse, london London Original Loft, CSR Architects, LOL, green design, sustainable design, green building, green renovation, sustainable building, green architecture, environmental architecture, adaptive reuse, london London Original Loft, CSR Architects, LOL, green design, sustainable design, green building, green renovation, sustainable building, green architecture, environmental architecture, adaptive reuse, london London Original Loft, CSR Architects, LOL, green design, sustainable design, green building, green renovation, sustainable building, green architecture, environmental architecture, adaptive reuse, london London Original Loft, CSR Architects, LOL, green design, sustainable design, green building, green renovation, sustainable building, green architecture, environmental architecture, adaptive reuse, london

The article above was submitted to us by an Inhabitat reader. Want to see your story on Inhabitat? Send us a tip by following this link. Remember to follow our instructions carefully to boost your chances of being chosen for publishing!


Permalink | Add to del.icio.us | digg
Post tags: , , , , , , , , , , ,


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.