Personal tools
log in | join | help
Sections

Renovated green-roofed house boasts a hidden awning that regulates sunlight

by LiveModern Webmaster last modified Apr 22, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Lidija Grozdanic last modified Apr 21, 2016

The extension houses a kitchen and living area, while the renovated main volume comprises two bedrooms, a balcony and an attic. In order to comply with the owners' request to get more natural light, the architects made sure to use as much glass as possible and use smart solutions for controlling solar intake. Related: BYTR architecten’s extension of a 19th century home combines old and new under one roof A small skylight above the dining area draws in additional light and acts as an interesting...




 

 


 

 

 
 
 

Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.