Personal tools
log in | join | help

Melbourne home is reconfigured to bring in light and emphasize privacy

by LiveModern Webmaster last modified Jul 16, 2016 01:05 AM
Editorial Rating: 1 2 3 4 5
Average Rating: 1 2 3 4 5 ( 0 votes)
by Ana Lisa last modified Jul 15, 2016

This Australian two-storey terrace home found privacy and a stronger connection to its context through a gable roof extension facing its back alley. The redesign accommodates a bright airy living and dinning room filled with colorful furniture in contrast with a white backdrop. There is also a long modern kitchen, a bathroom, a garage for a motorbike and a central courtyard with flourishing plants and trees. Related: Playful Melbourne family home by Make Architecture has a community hub feel This...






Website migration, maintenance and customization provided by Grafware.